Bag om


Til dig, kære læser af Kombucha Guiden

Mit navn er Michala Kramer, og jeg står bag universet Kombucha-guiden.dk.

Først må jeg for god ordens skyld vidst lige indskyde, at jeg hverken er uddannet indenfor fødevareteknologi eller molekylær ernæring. Kombucha Guiden er lavet ud fra mine egne erfaringer gennem det seneste år – fra en helt almindelig og nysgerrig kombucha brygger.

Min vej til smagfuld kombucha har været fyldt med fejltagelser og svipsere – for jeg kunne ikke finde nogen nem og tilgængelig guide på nettet. Men jeg brændte for emnet, så jeg blev ved med at prøve.

Efter mange forsøg og en god portion tålmodighed, fandt jeg heldigvis ud af, at alle kan lære at lave fantastisk kombucha – og det vil jeg nu lære dig.

Et hjerte for gastronomi

Indholdet her på siden, er primært målrettet til begyndere, der gerne vil lære at brygge selv. Kombucha kan nemlig være en bumlet vej, hvis man ikke har den rette guide. Jeg har derfor på denne her side forsøgt, at lave en guide som alle kan få glæde af..

Ved siden af kombucha universet, administrerer jeg også madbloggen Micadeli. Det er en vegetarisk madblog fuld af nemme og velsmagende opskrifter til hverdagen – som også her, afspejler min passion og kærlighed for den gode smag. Jeg elsker at inspirere og guide jer læsere til nemme og tilgængelige opskrifter – for som regel, behøver det heldigvis ikke at være så svært. 🙂

Har du spørgsmål?
✉ Kontakt mig her:
hej@kombucha-guiden.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *